Simon & Garfunkel Tribute duo
genskaber magien med tidløse hits
og luksus "Ho Tapas"

og luk

 

Søndag d. 29. september kl. 13.00 Billetshop

Simon & Garfunkel Tribute duo genskaber magien med tidløse hits

Spillestedet Skallingen og Simon and Garfunkel Tribute inviterer publikum med på en følelsesmæssig musikalsk rejse tilbage i tiden. Helge Leonhardt, der fortryller vokalt og på guitaren som Paul Simon, og Kasper Leonhardt, der leverer ene stående vokale præstationer som Art Garfunkel, genskaber æraen og glæden ved de ikoniske sange, som fans verden over har elsket i årtier. Spillestedet Skallingen ser frem til at gøre det til en magisk søndag eftermiddag med skøn Tapas i unikke omgivelse direkte ved Ho Bugt.

Med deres autentiske fortolkninger af Simon & Garfunkels mest populære hits lover Simon and Garfunkel Tribute en aften fyldt med genkendelige melodier og tidløse harmonier. Uanset om det er "Mrs. Robinson", "Bridge over Troubled Water" eller det uimodståelige omkvæd i "The Boxer" - publikum synger med og genoplive de uforglemmelige øjeblikke. Duoens dedikation til at formidle den oprindelige følelse og ånd i Simon & Garfunkels musik er bemærkelsesværdig. Med fængende fortællinger om Simon and Garfunkel og deres musik binder Helge og Kasper sangene sammen til en smagsfuld og æstetisk helhed.

Helge Leonhardt, der med sit virtuose guitarspil som Paul Simon, fanger essensen af Paul Simons unikke stil og indlevelse. Hans musikalske evner og nøjagtige gengivelse af detaljerne iSimon's guitararbejde bringer en autentisk dimension til deres optræden. Samtidig leverer Kasper Leonhardt som Art Garfunkel en rørende vokalpræstation, der spejler Garfunkels karakteristiske klang og følelsesmæssige dybde.

Det er en ægte hyldest til Simon & Garfunkels musikalske arv og en påmindelse om det uforglemmelige øjeblikke, deres sange har skabt. Duoens passion for musikken og deres evne til at fange den autentiske stemning i originalernes værker er en fornøjelse for enhver tilhænger af den legendariske duo.

Det bliver en aften fyldt med magi, fællesskab og tidløs musik.

Vi håber at vi ses søndag d. 23. september 2024 kl. 13.00 i Ho.

 

Program
Kl. 13.00 ankomst og Luksus Ho Tapas

Kl. 14.15 1. set med Simon & Garfunkel Tribute

Kl. 15.00 Pause, hygge og smalltalk

Kl. 15.20 2. set med Simon & Garfunkel Tribute